Массажные столы. Купить массажный стол в Украине. ART OF CHOICE Массажный стол выбрать - обзоры, видео, советы. Каталог массажных столов ART OF CHOICE Про нас Статті Оплата і доставка Контакти  
 
 

Ви ще нічого не замовили
 
Статті рус | укр   
Статті 15 аргументів на користь масажу.      


15 аргументів на користь масажу.

Ми перерахуємо Вам 15 корисних моментів, які несе в собі масажна терапія. Насправді їх набагато більше, але ми наведемо Вам самі основні.

ОТЖЕ, МАСАЖ: 


1. Відкриває кровоносні судини, покращує кровообіг і допомагає запобігти закупорки в судинах, які могли б виникнути. Також масаж може збільшити кількість червоних кров'яних клітин. Це особливо корисно, якщо людина схильна до анемії (низький вміст заліза в крові).

2. Зменшує вміст вуглекислоти і молочної кислоти в організмі. Ці кислоти накопичуються в м'язах. Вони можуть викликати судоми і змушувати Вас почувати себе некомфортно.

3. Зміцнює імунну систему, надаючи допомогу у відновленні після будь-яких травм, які можуть виникнути в м'яких тканинах.

4. Очищає організм. По тілу розганяється лімфа - рідина, яка виконує очисну функцію. Прискорюється викид токсичного "сміття" і відходів з організму.

5. Збільшує кровопостачання, дає м'язам харчування і запобігає впливу на м'язи яких-небудь токсичних кислот. Ці токсичні кислоти виробляються в процесі скорочення м'язів під час фізичної діяльності. У зв'язку з цим, масаж допоможе вам подолати втому, яка може виникнути в результаті напруженої діяльності.

6. Покращує м'язовий тонус і допоможе відстрочити або навіть запобігти руйнуванню м'язів, яке може виникнути через відсутність фізичного навантаження на м'язи. Він також розслабляє м'язи і допомагає усунути будь-які спазми, що можуть виникати в м'язах.

7. Лімфатичний масаж може допомогти позбавитися від зайвої рідини в руках і ногах.

8. Якщо ваша рухова активність обмежена, масаж може допомогти полегшити навантаження на серце.

9. Під час отримання процедури масажу, Ви можете заснути. Це тому, що масаж має седативну, стимулюючу дію на нервову систему.

10. Масаж здатний руйнувати жирові капсули, які знаходяться в підшкірній тканині. Це означає, що в подальшому жир буде поглинений м'язами. Тому, якщо Ви будете поєднувати масаж з фізичними вправами і правильним харчуванням, це дійсно може допомогти вам втратити вагу!

11. Існує терапевтична техніка масажу, відома як Поперечний масаж. Він розділяє м'язові волокна, запобігає формуванню спайок, а також зменшує ймовірність утворення міоми.

12. Масаж також допомагає поліпшити харчування суглобів і циркуляцію рідини в суглобах. Це усуває шкідливі частинки, плаваючі у синовіальній рідині суглобів. Знижується набряклість суглобів і зменшуються больові відчуття.

13. При отриманні масажу посилюється метаболізм в тканинах тіла.

14. Масаж також очищає канали та протоки тіла. В результаті чого не відбувається аутоинтоксикація, яка виникає в разі повторного поглинання організмом токсичних речовин. Ця проблема зазвичай виникає, коли з'являється якесь запалення або людина страждає від закрепів.

15. Масаж має також неоціненне значення для підтримки гарної фізичної форми.

Не існує ніякої іншої більш універсальної техніки для підтримки і зміцнення здоров'я, ніж масаж. Як ви бачите, користь від масажу набагато більше, ніж Ви, можливо, спочатку думали. Якщо ви ніколи не отримували масаж, ви обов'язково повинні це спланувати. Не позбавляйте свій організм можливості бути здоровим. Професійний масаж звільнить Вас від повсякденного стресу і допоможе Вам підтримувати загальне здоров'я організму.

Вливайтеся в ряди здорових людей!
  роздрукувати   догори  
 
 
Головна
Статті
Каталог
Оплата і доставка
Про насКонтакти
 
+38 050 864-36-59
info@artofchoice.com.ua
Україна, Київ, вул. Пімоненко 13

Art of Choice © 2012    |    Создание сайтов — ABC.NET.UA