Массажные столы. Купить массажный стол в Украине. ART OF CHOICE Массажный стол выбрать - обзоры, видео, советы. Каталог массажных столов ART OF CHOICE Про нас Статті Оплата і доставка Контакти  
 
 

Ви ще нічого не замовили
 
Статті рус | укр   
Статті Якість масажних столів.      


Якість масажних столів.

Які якісні характеристики притаманні масажним столам? Поговоримо про основні з них.

Багатофункціональність масажних столів.

На масажних столах можна виконувати безліч різних маніпуляцій - від класичного масажу і косметичних процедур до реабілітаційних процедур. Враховуючи різноманітність моделей масажних столів, кожен фахівець або користувач має можливість підібрати собі таку модель масажного столу, яка максимально відповідатиме всім його потребам та побажанням. Столи можуть бути одно, дво і трисекційні. Односекційні столи - це стаціонарні столи. Двосекційні та тр и секційні столи - це переносні масажні столи, які для транспортування складаються в "валізу". При наявності третьої секції, можна міняти кут нахилу однієї з секцій (піднімати і опускати її). Це дає можливість міняти положення пацієнта, стан його кінцівок, що дуже зручно при проведенні масажу. Підголовники, підлокітники, люльки для фіксації положення рук - всі ці елементи можуть знадобитися для проведення процедур масажу.

Можливість зміни висоти масажних столів.

Висота масажного столу повинна регулюватися під з ріст масажиста, вид масажу і процедур, які виконуються в даний момент, під категорії пацієнтів і т. і .

Стійкість масажних столів і максимально допустиме динамічне навантаження.

Безпека - один з найважливіших показників якості масажних столів. Почуття безпеки - це те, що необхідно пацієнту, коли він знаходиться в розслабленому стані в положенні лежачи і приймає процедуру масажу. Турбота про пацієнта повинна виражатися не тільки в наданні йому якісної послуги масажу, але й надання йому максимальної безпеки при цьому. Стіл для масажу повинен мати достатню ширину, щоб мати хорошу стійкість. Він повинен бути міцним, мати високий максимальний рівень динамічного навантаження, щоб на ньому можна було комфортно приймати і здійснювати масажні процедури.

Якість покриття масажного столу.

Покриття масажного столу виготовляється з ПВХ-шкіри та поліуретанового шкіри. Основна маса столів виготовляється з покриттям з ПВХ-шкіри. Столи з таким покриттям більш демократичні за ціною. Для клієнтів, які хочуть придбати масажний стіл з дуже приємним на дотик покриттям, що володіє підвищеними фізико-механічними характеристиками (перев ищуючими навіть натуральну шкіру), пропонуються столи з покриттям з поліуретанової шкіри. Поліуретанова шкіра має більш вишукані, шляхетні кольорові відтінки, яких неможливо домогтися навіть при фарбуванні натуральної шкіри. Столи з таким покриттям, природн ь о, коштують дорожче. Але хто хоч раз купив собі поліуретановий масажний стіл, більше ніколи не захоче купити масажний стіл з іншим покриттям.

  роздрукувати   догори  
 
 
Головна
Статті
Каталог
Оплата і доставка
Про насКонтакти
 
+38 050 864-36-59
info@artofchoice.com.ua
Україна, Київ, вул. Пімоненко 13

Art of Choice © 2012    |    Создание сайтов — ABC.NET.UA