Массажные столы. Купить массажный стол в Украине. ART OF CHOICE Массажный стол выбрать - обзоры, видео, советы. Каталог массажных столов ART OF CHOICE Про нас Статті Оплата і доставка Контакти  
 
 

Ви ще нічого не замовили
 
Статті рус | укр   
Статті Мануальна терапія.      


Мануальна терапія.

Мануальна терапія - це практичний вплив на м'які тканини і суглоби тіла. Застосування складних масажних столів в мануальн ій терапії може зробити надання та отримання масажу максимально зручним і приємним.

Розвиток технік масажу

Масажні процедури, завдяки вмілим рукам практикуючих фахівців, благотворно впливають на організм людини. Завдяки безпосередньому впливу на шкіру і м'язову систему, зменшується напруженість у м'язах, поліпшується циркуляція крові, що в кінцевому підсумку благотворно позначається і на внутрішніх органах. При цьому знижується частота серцевого ритму і кров'яний тиск. При роботі зі скелетом людини (хребтом, суглобами), розбиваються соляні відкладення, усуваються потенційні центри защемлень нервів (які погіршують якість життя людини і здатність до вільного пересування і активних дій), покращується робота суглобів і хребетного стовпа.

Масаж також благотворно впливає на лімфатичну систему, поліпшуючи біг крові по судинах і рух лімфатичної рідини в тілі людини. Дуже сприятливий вплив на організм людини чинять розтирання всього тіла. Гіппократ свого часу говорив - "Лікар, повинен володіти різними методиками лікування та звичайно, обов'язково повинен володіти протиранням (давній термін для масажу)”.

Збірні масажні столи - відмінне рішення

У наші дні новітні технології проникають у всі галузі життєдіяльності людини. Не обійшли вони стороною і виробництво складних масажних столів. Завдяки науково-технічному прогресу, масажні столи стали не просто комфортними та зручними для пацієнтів, але і надали фахівцям з масажу великий арсенал допоміжних аксесуарів, достатню пружність поверхні для проведення маніпуляцій та повний доступ до тіла пацієнта.

  роздрукувати   догори  
 
 
Головна
Статті
Каталог
Оплата і доставка
Про насКонтакти
 
+38 050 864-36-59
info@artofchoice.com.ua
Україна, Київ, вул. Пімоненко 13

Art of Choice © 2012    |    Создание сайтов — ABC.NET.UA