Массажные столы. Купить массажный стол в Украине. ART OF CHOICE Массажный стол выбрать - обзоры, видео, советы. Каталог массажных столов ART OF CHOICE Про нас Статті Оплата і доставка Контакти  
 
 

Ви ще нічого не замовили
 
Статті рус | укр   
Статті Параметри столів для масажу.      


Параметри столів для масажу.

Ширина столу для масажу.

Фактором, який в першу чергу вимагає вашої уваги, є розмір столу для масажу. Стіл для масажу повинен бути достатньо широким для клієнта, щоб його тіло зручно розміщувалося на столі. Але занадто широкий масажний стіл обов'язково призведе до дискомфорту в спині у масажиста, особливо, якщо він має невисокий зріст. Найоптимальнішими по ширині є столи для масажу з шириною 70 сантиметрів.

Стіл для масажу повинен бути обов'язково з регульованими по висоті ніжками.

Це дозволяє регулювати висоту масажного столу у відповідності з вашими потребами. Регулювання висоти в портативному столі для масажу надає спеціалісту можливість підлаштовувати масажний стіл під свій зріст і параметри тіла клієнта.

Стіл для масажу не повинен бути занадто важким.

Якщо Ваша діяльність вимагає, щоб Ви відвідували своїх клієнтів на їх території, легкий складаний масажний стіл б уде ідеальним варіантом для Вас. Портативні масажні столи повинні бути легкими. Важкий стіл не підходить для того, щоб транспортувати його для відвідування клієнтів вдома. Оптимальна вага переносного масажного столу - від 13 до 18 кг.

Це моменти, на які необхідно звертати увагу, щоб придбати правильний масажний стіл.

Якщо Ви потребуєте масаж у , але постійне відвідування масажиста забирає у Вас багато часу, наявність складан ого масажн ого ст олу вдома буде ідеальним варіантом для Вас .

Масажисти, які хочуть займатися масажною терапією, як бізнесом, у першу чергу повинні придбати портативний стіл для масажу. Тоді Ви будете мобільні і не втратите ні одного клієнта.

Портативні масажні столи набувають надзвичайну популярність за зростаючої потреби людей отримувати масаж в місцях їх вибору.

Технічний прогрес "подарував" масажним столам нові елементи. Одне з кращих придбань масажних столів - виріз для обличчя (а також з’ємний підголовник), який, головним чином, створює комфорт пацієнтові, розслабляючи шийний відділ хребта. Інший важливий технічний елемент - підвісна поличка для рук. Поличка для рук дозволяє клієнтові тримати руки в спокійному (ненапруженому), комфортному положенні. Наявність додаткових аксесуарів, які входять в комплект столу для масажу (з’ємний підголовник, з’ємні підлокітники, підвісна поличка для рук, сумка для перенесення), істотні бонуси, на які потрібно звертати увагу при виборі масажного столу.

  роздрукувати   догори  
 
 
Головна
Статті
Каталог
Оплата і доставка
Про насКонтакти
 
+38 050 864-36-59
info@artofchoice.com.ua
Україна, Київ, вул. Пімоненко 13

Art of Choice © 2012    |    Создание сайтов — ABC.NET.UA