Массажные столы. Купить массажный стол в Украине. ART OF CHOICE Массажный стол выбрать - обзоры, видео, советы. Каталог массажных столов ART OF CHOICE Про нас Статті Оплата і доставка Контакти  
 
 

Ви ще нічого не замовили
 
Статті рус | укр   
Статті Правила експлуатації масажного столу.      


Правила експлуатації масажного столу.

Я к і будь-яке інше обладнання, масажні столи вимагають догляду за собою. Якщо Ви будете правильно експлуатувати масажний стіл і доглядати за ним, він прослужить Вам довго і збереже всі свої експлуатаційні характеристики.

Не слід перевантажувати стіл для масажу понад рекомендован е граничне навантаження. Пам'ятайте, вага повинна рівномірно розподілятися по поверхні масажного столу.

Правильно розумійте зміст поняття "динамічн е навантаження". Вага користувача не повин на перевищувати 150 кг. Тому що сила тиску масажиста (сюди частково входить вага масажиста плюс зусилля, з яким він виконує маніпуляції) може при виконанні деяких масажних технік досягати 80-100 кілограм.

Встановлюйте масажний стіл на плоскі поверхні. Переконуйтеся, що всі чотири ноги знаходяться на однаковому рівні!

Якщо встановлювати масажний стіл на поверхню з перепадами по висоті, в конструкції будуть виникати перекоси і зайв а напруг а . Не забувайте, що на масажний стіл тисне вага пацієнта плюс сила тиску рук масажиста. Незважаючи на те, що конструкція масажного столу розрахована так, щоб витримувати динамічне навантаження 250 кг, при перекосах конструкції в місцях з'єднань і кріплень виникає дуже сильна напруга. Якщо постійно експлуатувати масажний стіл в таких умовах (з перекосами конструкції), з часом його конструкція почне розхитуватися і такий стіл вже не зможе прослужити довго.

При експлуатації масажного столу не варто проводити дії, які є нецільовими для нього.

Забороняється:

• Наносити різкі удари по масажному столу;

• Ставати на масажний стіл ногами. Правильно, спочатку сісти на стіл, а потім без будь-яких ривків або різких розгойдувань прийняти положення "лежачи".

• Спиратися на знімні підголовники і підлокітники вагою всього тіла.

• Одночасно перебувати на масажному столі двом людям.

Як встановити масажний стіл.

Складаний масажний стіл можна зберігати в складеному вигляді (у вигляді валізи). Розкладається стіл менш ніж за хвилин у . Це можна робити перед самим сеансом. Потрібно поставити "валіз у " вертикально і відкрити замки на торці. Потім двома руками потрібно розкласти стіл. Складаний масажний стіл може відразу не розвернутися "в лінію". Не хвилюйтеся, під навантаженням троси натягнуться і стіл прийме рівне положення. Розкладіть ніжки столу так, щоб між лінією стільниці і лінією ніжок був прямий кут. Ставте стіл на ніжки. Масажний стіл в робочому положенні. Приєднайте аксесуари при необхідності. Щоб скласти стіл, необхідно зробити все те ж саме, в зворотн ь ому порядку. Потрібно від'єднати аксесуари, покласти стіл на бік, скласти ніжки всередину столу. Акуратно розміщуйте ніжки столу і троси усередині столу. Закрийте стіл і замкніть замки. Простежте, щоб троси не заламувати. Вони повинні лежати вільно, без напруги.

Правила догляду за масажним столом.

Після сеансу масажу необхідно проводити очищення поверхні масажного столу. Очищення проводиться м’якою вологою безворсовою ганчірочкою, змоченою в теплій мильній воді. Після очищення, витріть стіл насухо. Очищення проводьте після закінчення всіх масажних процедур. Потім поверхню масажного столу треба протерти насухо і дати поверхні остаточно висохнути.

Справляйте періодичний огляд масажного столу. При інтенсивному використанні це потрібно робити раз три місяці. При огляді потрібно переконатися, що всі гвинти надійно затягнуті, а кабель не пошкоджений або зношений (особливу увагу звертати на місця кріплення тросів і обтиску). Якщо Ви помітите які-небудь ушкодження тросів, необхідно звернутися в центр сервісного обслуговування для усунення несправності. Також зробіть огляд місць кріплень, різьбових з'єднань. При необхідності, різьбові з'єднання потрібно підтягнути. Якщо раптом виникне необхідність змастити петлі для відкривання масажного столу, зробіть це машинним маслом. Не використовуйте для цієї процедури харчові олії (олія і т.д.). Вони не призначені для цього. Харчові олії мають властивість швидко загусати і потрібний ефект не буде досягнутий. Не допускайте попадання машинного масла на різьбові з'єднання. Попадання масла на різьбові з'єднання буде послаблювати їх і тоді потрібно буде постійно їх підтягувати.

Гарантійне обслуговування.

Гарантійний термін на масажні столи - 1 рік. Звертаємо Вашу увагу, що гарантія поширюється на заводський брак і на поломки, що сталися з вини виробника. Гарантія не поширюється на випадки, якщо поломка устаткування сталася через порушення правил експлуатації обладнання. При розгляді гарантійних випадків робиться експертна оцінка і висновок про правомірність (законність) вимоги покупця на проведення безкоштовного гарантійного ремонту. При строгому дотриманні правил експлуатації обладнання, ремонт та заміна елементів, що вийшли з ладу протягом гарантійного терміну, проводиться безкоштовно. Обов'язково перед початком експлуатації масажного столу ознайомтеся з правилами експлуатації. Зберігайте гарантійний талон. Це Ваше законне право на отримання безкоштовного гарантійного ремонту. У разі, якщо експертами буде доведено, що несправність сталася з Вашої вини або гарантійний талон загублений, Вам доведеться оплачувати ремонт обладнання.

Пам'ятайте! При сумлінному дотриманні правил експлуатації обладнання, Ваш масажний стіл прослужить Вам дуже довго, і Ви позбавите себе від зайвих турбот.

  роздрукувати   догори  
 
 
Головна
Статті
Каталог
Оплата і доставка
Про насКонтакти
 
+38 050 864-36-59
info@artofchoice.com.ua
Україна, Київ, вул. Пімоненко 13

Art of Choice © 2012    |    Создание сайтов — ABC.NET.UA