Массажные столы. Купить массажный стол в Украине. ART OF CHOICE Массажный стол выбрать - обзоры, видео, советы. Каталог массажных столов ART OF CHOICE Про нас Статті Оплата і доставка Контакти  
 
 

Ви ще нічого не замовили
 
Статті рус | укр   
Статті Складні масажні столи.      


Складні масажні столи.

складной столНаше життя насичене подіями і сповнен е занепокоєнь. На роботі, в процесі організації свого побуту, скрізь нашим супутником є ​​фізична і емоційна напруга. Коли зовсім немає сил, виникає надзвичайне бажання зняти накопичене напруження і позбавити своє тіло від втоми.

Тут приходить до Вас на допомогу мануальна терапія. Іншими словами - масаж. І, звичайно ж, який масаж можливий без хорошого масажного столу, постійного супутника масажних процедур. Будь-якому фахівцеві, навіть найвищого рівня, важко зробити свою роботу якісно, ​​не маючи в своєму арсеналі масажного столу. Кожен мануальний терапевт просто зобов'язаний використати масажний стіл в своїй практиці, щоб надати своїм клієнтам сервіс найвищого рівня та принести клієнту користь і насолоду від процедури.

Альтернатива стаціонарним масажним столам

складной столЩоб якісно і на високому рівні виконувати процедури масажу необов'язково для цього використовувати важкі нерухомі стаціонарні столи. Тут нам прийшов на допомогу науково-технічний прогрес. Всі моделі існуючих сучасних складних масажних столів можуть запросто переміщатися з одного приміщення або будівлі в іншу, з одного кінця міста в інший і т.д. Вони транспортабельні і легкі. У комплект всіх складних масажних столів торгової марки ART OF CHOICE безкоштовно входять додаткові аксесуари, такі як підголовники, підлокітники, підвісні полички для рук, сумка для перенесення. Ці аксесуари допомагають досвідченим масажистам зробити свою роботу легко і з максимальним комфортом для клієнта. У деяких моделях (3-х секційних) є можливість зміни положення однієї з секцій, що виявляється дуже корисним при виконанні певних видів масажних маніпуляцій. В звичайному положенні (коли третя секція складена) масажний стіл має вигляд стаціонарного масажного столу.

Перевага застосування в масажн ій практиці складних масажних столів полягає в тому, що вони досить легкі і можуть бути без проблем переміщені куди завгодно. І при цьому складні масажні столи виконують всі функції повноцінного масажного столу. Їх можна складати і розкладати незліченну кількість разів протягом дня, не боячись поломки.

Масажні столи на будь-який смак

складны столиВсі складні масажні столи торгової марки ART OF CHOICE мають систему амортизації з пінополіуретану і міцне шкіряне масло-і водонепроникне покриття, яке має гарні благородні колірні відтінки (особливо у поліуретанових столів). Кути столів можуть бути як прямими, так і округленими для більшої зручності масажистів при переміщенні навколо столу. Всі складні масажні столи мають регулювання по висоті. Різноманітність забарвлень масажних столів торгової марки ART OF CHOICE дозволить "вписати" їх в будь-який інтер'єр і зробити Вашу кімнату витонченою і красивою.

  роздрукувати   догори  
 
 
Головна
Статті
Каталог
Оплата і доставка
Про насКонтакти
 
+38 050 864-36-59
info@artofchoice.com.ua
Україна, Київ, вул. Пімоненко 13

Art of Choice © 2012    |    Создание сайтов — ABC.NET.UA