Массажные столы. Купить массажный стол в Украине. ART OF CHOICE Массажный стол выбрать - обзоры, видео, советы. Каталог массажных столов ART OF CHOICE Про нас Статті Оплата і доставка Контакти  
 
 

Ви ще нічого не замовили
 
Статті рус | укр   
Статті Досконала модель масажного столу.      


Досконала модель масажного столу.

Мабуть, найбільше моральне задоволення кожній людині приносить та робота, яку він любить і ставиться до неї з повною самовіддачею. Не останню роль у цьому процесі відіграє організація робочого місця. Робоче місце масажиста - масажний стіл, на якому лежить клієнт. І, звичайно , досконале робоче місце для масажиста - це абсолютно правильний масажний стіл. Так яка ж досконала модель масажного столу?

Міцність та надійність + легкість.

Як мати можливість дуже швидко організувати робоче місце високого рівня і, в теж час, мати абсолютну міцність і надійність конструкції для найпотужніших рухів при розминці тіла? Сучасний технічний прогрес дає можливість поєднати дані, на перший погляд, здавалося б, несумісні речі. Сучасні складні масажні столи мають невелику вагу при високій міцності конструкцій. Особливою легкістю відрізняються алюмінієві масажні столи, які нескладно переносити навіть масажисту-жінці. Допустим е динамічне навантаження (вага пацієнта плюс вага тиску масажиста) на переносних масажних столах досягає 250 кг.

Достатні ширина і довжина + компактність.

Тут також виробники переносних масажних столів виявилися на висоті. Переносні столи мають ширину 70 см. і довжину 185 см. Цього цілком достатньо, щоб охопити більшу частину клієнтської аудиторії. Додаткові підголовники і підлокітники ще розширюють і подовжують стіл, що дає велику "можливість для маневру". Також такі довжина і ширина столу оптимальні для масажиста, якому необхідно переміщатися навколо столу, і занадто довгий або занадто широкий стіл (крім того, що він буде громіздким при перенесенні) буде доставляти йому деякі незручності. І плюс до то ого переносні масажні столи мають достатню компактність при транспортуванні (або при зберіганні їх клієнтами у себе вдома).

Демократична ціна + впевненість в якості.

Можна заплатити великі гроші за ексклюзивну модель масажного столу класу "люкс" і при цьому не використовувати і половини його функціоналу, а можна купити компактний, міцний, функціональний масажний стіл, який має всі необхідні опції для проведення сеансів масажу, за доступною ціною. Вибирати Вам. Все залежить від матеріальних можливостей і запитів клієнта. Навіть самі недорогі моделі сучасних складних масажних столів витримують динамічне навантаження в 250 кг. Всі столи мають з’ємні деталі (підголовник, підлокітники, полички для рук) і регулюються по висоті. Тип покриття - на вибір.

Регульована висота.

Складаний масажний стіл обов'язково повинен мати регулювання по висоті, щоб масажист будь-якого зростання міг виставити необхідну висоту масажного столу в залежності від типу масажної процедури і габаритів клієнта. Від зручності роботи фахівця залежить якість з робленої процедури і, в кінцевому підсумку, задоволеність клієнта сеансом.

Зручність при перенесенні.

У комплекті складного масажного столу обов'язково повинна бути сумка для перенесення. Склав стіл в компактн у валізу, помістив в сумку, повісив її на плече і повіз куди потрібно. Вага сучасних складних масажних столів (від 13 до 18 кг) дозволяє запросто це зробити.

Гарантійне обслуговування.

Невід'ємний атрибут сервісу високого рівня - гарантійне обслуговування. Разом з купленим столом Ви отримуєте інструкцію з експлуатації і гарантійний талон. Цей комплект документів дозволить Вам оволодіти достатніми знаннями про експлуатацію масажного столу та догляд за ним. У разі виникнення будь-якої несправності, Ви завжди зможете звернутися за кваліфікованою допомогою. Можете бути впевнені, Ваша проблема буде усунена в найкоротший термін.

  роздрукувати   догори  
 
 
Головна
Статті
Каталог
Оплата і доставка
Про насКонтакти
 
+38 050 864-36-59
info@artofchoice.com.ua
Україна, Київ, вул. Пімоненко 13

Art of Choice © 2012    |    Создание сайтов — ABC.NET.UA