Массажные столы. Купить массажный стол в Украине. ART OF CHOICE Массажный стол выбрать - обзоры, видео, советы. Каталог массажных столов ART OF CHOICE Про нас Статті Оплата і доставка Контакти  
 
 

Ви ще нічого не замовили
 
Статті рус | укр   
Статті Стійкість складних масажних столів.      


Стійкість складних масажних столів.

Люди, які ніколи не стикалися зі складними масажними столами, можуть помилково подумати, що переносні складні масажні столи можуть бути не так стійкі, як стаціонарні масажні столи. Стаціонарний масажний стіл, природно, має потужну раму і полку для аксесуарів у нижній частині столу, яка в свою чергу дає конструкції додаткову міцність і стійкість. Дивишся на нього, і віриться, що це дуже потужна конструкція. Але коли думаєш про переносн ий ст і л, закрадається сумнів про достатню його міцні сть і стійк сть . Але, запевняємо Вас, відкиньте всі сумніви. Конструкція переносного складного масажного столу розрахована так, щоб добре опиратися навантажен ням , на які розрахований стіл і мати хорошу стійкість при виконанні масажних маніпуляцій. Ніяких відмінностей у стійкості стаціонарних і переносних масажних столів немає.

устойчивость

Конструкція складних масажних столів

Ніжки переносних столів складаються усередину для зручності. І, на перший погляд, здається, що рух омі ніжки не можуть дати достатньої стійкості. Але тиск тіла, що лежить на столі людини, і система тросів, які натягаються до межі, надають системі (конструкції столу) стан абсолютної рівноваги. При створенні переносних столів були задіяні мізки кращих конструкторів, що додає впевненості вищесказаному твердженню. На переносні масажні столи надається гарантія 1 рік від виробника (за умови правильної експлуатації масажних столів і дотримання вагових обмежень), що вселяє в нас ще більшу впевненість. Але, будь ласка, не забувайте, що межа динамічного навантаження 250 кг - це вага пацієнта, плюс зусилля яке створює своєю вагою і руками масажист. Переносні масажні столи розраховані на максимальну вагу пацієнта 150 кг.


Правильна експлуатація масажних столів

Природно, як і будь-яке інше обладнання, переносні масажні столи потребують періодичного огляду для своєчасного виявлення раптом виниклих несправностей. Немає у цьому світі ніякого абсолютно нел амкого обладнання. Імовірність виникнення поломки чи несправності існує в будь-якому, навіть самому надійному устаткуванні. Фактор випадковості подій ніхто відмінити не може. Просто будь-яке устаткування вимагає до себе дбайливого відношення і правильного догляду. І тоді воно прослужить Вам дуже довго. Коли застосовуються глибокі, потужні масажні техніки, масажисту варто звертати особливу увагу на правильну установку масажного столу, перевірку стопорів, щоб запобігти виникненню будь-яких нестандартних ситуацій при особливо сильних натисненнях і тиску.

Якщо при особливо сильних техніках масажист звертає увагу, як відбивається його робота на положенні і стані масажного столу, немає абсолютно ніякого ризику виникнення будь-яких позаштатних ситуацій. Якщо Ви чуєте дивні поскрипування або виник незвичний люфт в кріпленнях столу, негайно зробіть огляд столу на виявлення пошкоджень. Якщо звичайним затягуванням різьбових з'єднань або змазуванням дана проблема не вирішується, відразу звертайтеся в сервісний центр за отриманням професійної допомоги. Не сподівайтеся на авось, якщо бачите, що з устаткуванням що небудь не так. Ваш імідж професіонала формується не тільки під впливом Вашого досвіду і умінь . Н е останню роль в цьому грає також відмінний стан масажного обладнання. Слідкуйте і доглядайте за Вашим масажним столом. І він завжди буде Вашим помічником і ніколи не підведе Вас.

Звертайтеся до наших фахівців і Ви завжди отримаєте кваліфіковану консультацію, підтримку і допомогу у виборі того обладнання, яке відповідає Вашому бюджету і вимогам, що пред ’ являються до обладнання.

  роздрукувати   догори  
 
 
Головна
Статті
Каталог
Оплата і доставка
Про насКонтакти
 
+38 050 864-36-59
info@artofchoice.com.ua
Україна, Київ, вул. Пімоненко 13

Art of Choice © 2012    |    Создание сайтов — ABC.NET.UA