Массажные столы. Купить массажный стол в Украине. ART OF CHOICE Массажный стол выбрать - обзоры, видео, советы. Каталог массажных столов ART OF CHOICE Про нас Статті Оплата і доставка Контакти  
 
 

Ви ще нічого не замовили
 
Статті рус | укр   
Статті Вся правда про купівлю масажного столу на вторинному ринку.      


Вся правда про купівлю масажного столу на вторинному ринку.

Давайте задамо собі питання. А чи варто купувати масажний стіл, який був у вжитку? Буває таке, що новачки-масажисти, не розташовують достатнім бюджетом або люди, які просто хочуть мати у себе вдома масажний стіл, думають, що простіше і дешевше купити масажний стіл "з рук" (на барахолці або через знайомих). І їм здається, що це цілком виправдано. Можна робити масаж взагалі на домашні х м'яких мебл ях , подумають деякі. Навіщо всі ці надмірності у вигляді підгол о вників, секцій, що піднімаються, регулювання масажного столу по висоті? Може здатися, що всі ці речі тільки відволікають від процедури масажу. Можна ж і по простому. Але задайте собі питання - а чи да ють домашні меблі необхідну опору для рук масажиста при сильних рухах і розминання х ? Відповідь однозначна - ні! Спробуйте хоч один раз провести або отримати сеанс масажу на професійному масажному столі. Ви обов'язково відчуєте різницю і думки про масаж на побутових мебл ях залишать Вас раз і назавжди.

Столи для масажу на вторинному ринку

Якщо ви займетеся пошуком столу на барахолках, Ви побачите, що ціни на вживані масажні столи не такі вже й низькі. У нас же Ви зможете придбати масажний стіл ART OF CHOICE з усім необхідним функціоналом і всіма необхідними аксесуарами по дуже демократичній ціні з гарантійним обслуговуванням. Так чи буде виправдана фальшива економія в кілька десятків гривень? Дайте відповідь самі.

Різниця між такими двома угодами очевидна. Ми несемо відповідальність за продані Вам масажні столи у вигляді надання гарантії на них. Це означає, що Ви отримаєте кваліфіковану консультацію у разі необхідності, безкоштовний ремонт окремих частин, якщо раптом виникне якась несправність під час гарантійного терміну, а також заміну всього виробу, якщо відразу після покупки Вами буде виявлений заводський брак.

Ризик при купівлі масажного столу на вторинному ринку

Отрима є те Ви подібний сервіс при покупці масажного столу "з рук"? У Вас не буде гарантії на цей масажний стіл. У разі необхідності повернення, Ви не зможете повернути цей масажний стіл назад (так як у Вас не буде навіть чека). Яку відповідальність за продан ий Вам виріб може нести такий продавець? Якщо щось станеться з масажним столом, який Ви купите у знайомих, то Вам може бути ніяково пред'явити претензії, щоб не зіпсувати стосунки і т. і .

Масажні столи, куплені на вторинному ринку, можуть бути розхитаними, з оббивкою в зношеному стані. Про гігієну вже й говорити не доводиться. Яким чином використовувався цей стіл, чи дотримувалися правила гігієни, ніхто не знає. Якщо Ви дорожите своїм здоров'ям, здоров'ям своїх рідних чи здоров'ям своїх клієнтів, не треба цих експериментів.

Ризик купівлі масажного столу на вторинному ринку абсолютно не виправданий. Масажні столи ART OF CHOICE в даний час дуже доступні за ціною. В крайньому випадку, можна дочекатися акції та придбати стіл за нижчою акційною ціною. Але ні в якому разі ми не рекомендуємо Вам купувати масажний стіл з незрозумілою історією. Будьте здорові!

  роздрукувати   догори  
 
 
Головна
Статті
Каталог
Оплата і доставка
Про насКонтакти
 
+38 050 864-36-59
info@artofchoice.com.ua
Україна, Київ, вул. Пімоненко 13

Art of Choice © 2012    |    Создание сайтов — ABC.NET.UA